Markten

Markten

De kwaliteitspoelier op jouw lokale markt!

Ben je op zoek naar heerlijk vers gevogelte in de regio? Zoek dan niet verder dan Poelier de Wit! Met trots staan wij van dinsdag tot en met zaterdag op verschillende markten in de omgeving, namelijk in Monster, Schoonhoven, Oudewater, Hazerswoude-Rijndijk, Schiebroek, Nieuwkoop en Delft.

Bij Poelier de Wit geloven we in het leveren van hoogwaardig gevogelte van de beste kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder kip, kalkoen, eend, gevulde rollades en nog veel meer. Al onze producten worden met zorg geselecteerd en met vakmanschap bereid, zodat je kunt genieten van de meest smaakvolle gerechten.

Of je nu een doordeweekse maaltijd wilt bereiden of een feestelijke gelegenheid viert, bij Poelier de Wit vind je altijd de perfecte optie. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden en hen te voorzien van de beste kwaliteit gevogelte. Met onze aanwezigheid op verschillende markten in de regio hopen we het voor iedereen gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot ons assortiment.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs op een van onze marktlocaties in Monster, Schoonhoven, Oudewater, Hazerswoude-Rijndijk, Schiebroek, Nieuwkoop of Delft en ontdek de heerlijke smaken van Poelier de Wit. Vergeet niet om vooraf een bestelling te plaatsen als je jouw favoriete gevogelteproducten wilt meenemen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op de markt!

Op deze markten kan je ons vinden:

DINSDAG

10.00 – 16.00

Monster

WOENSDAG

8.00 – 12.30

Schoonhoven

WOENSDAG

13.00 – 16.00

Oudewater

DONDERDAG

11.00 – 16.00

Hazerswoude Rijndijk

VRIJDAG

8.00 – 16.00

Schiebbroek

ZATERDAG

8.00 – 13.00

Nieuwkoop

ZATERDAG

8.00 – 16.00

Delft