Historie

Historie

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot wel 40 jaar, heeft Poeliersbedrijf Wil de Wit zich stevig gevestigd als een betrouwbare en ervaren speler in de pluimvee-industrie. Onze reis begon met het zelf slachten van kuikens, waar we met passie en toewijding de hoogste kwaliteit nastreefden. Gedurende de jaren zijn we echter geëvolueerd en hebben we ons volledig gericht op het verwerken van kuikens, waarbij we het zelf slachten hebben stopgezet om ons nog meer toe te leggen op het ambachtelijke proces van het verwerken van kippen en kipdelen.

Nieuwerbrug aan den rijn

Onze expertise en vakmanschap zijn in de loop der jaren uitgegroeid, en we zijn er trots op dat we nu bekendstaan als een gespecialiseerd bedrijf dat uitblinkt in het handmatig verwerken van pluimvee. De jaren van toewijding aan dit ambacht hebben ons geleid naar een punt waarop we ons onderscheiden door de hoogwaardige kwaliteit van onze producten.

Een hoeksteen van ons succes is onze klantgerichtheid. Bij Poeliersbedrijf Wil de Wit staat de klant altijd centraal. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft, en daarom zetten we ons in om aan al uw verzoeken te voldoen. Ongeacht de omvang van uw bestelling, we zorgen ervoor dat deze met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld, zodat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

In een wereld waarin goedkoop vaak als de norm wordt gezien, geloven wij sterk dat kwaliteit de ware maatstaf is voor succes. Steeds meer klanten waarderen het belang van kwaliteit en onderscheiden zich graag door superieure producten aan te bieden aan hun eigen klanten. Bij Poeliersbedrijf Wil de Wit delen we dezelfde visie, en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten door hen te voorzien van de allerbeste kwaliteit kipproducten.

al-40-jaar-de-specialist-in-kip-en-kipproducten

Onze uitstekende producten vinden hun weg naar diverse poelierswinkels, marktpoeliers en slagers in heel Nederland. We koesteren de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons stellen. Het is dit vertrouwen dat ons elke dag inspireert om het beste van onszelf te geven en onze klantgerichte aanpak voort te zetten.

Bij Poeliersbedrijf Wil de Wit streven we niet alleen naar klanttevredenheid; we willen dat u zich gewaardeerd voelt als een gewaardeerde partner in ons succesverhaal.

Onze toewijding aan uitmuntendheid en klantvriendelijkheid blijft onze drijvende kracht, en we nodigen u graag uit om zelf te ervaren waarom ons bedrijf wordt beschouwd als een van de beste in de branche.

Twijfel niet langer aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw leverancier. Laat ons uw verwachtingen overtreffen en contacteer ons vandaag nog. Ontdek hoe Poeliersbedrijf Wil de Wit uw bedrijf kan verrijken met onze hoogwaardige producten en ongeëvenaarde klantenservice. Samen kunnen we een succesvolle en langdurige samenwerking opbouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en gedeelde waarden.